Zwangerschapsshoot Henschotermeer

Het is altijd zo bijzonder om een zwangere buik vast te mogen leggen. Want ik leg deze kwetsbare tijd graag vast, om een blijvende herinnering te hebben die je voor altijd kunt koesteren. 

 

Ik ben dol op shoots tijdens golden hour! De wereld lijkt zo anders en de kleuren zo warm. Met Sophie & Yuri ging ik in de vroege ochtend op pad. En vroeg vroeg opstaan vind ik dus echt een crime! Maar vroeg opstaan voor deze shoot was geen enkel probleem: een strakblauwe lucht, opkomend zonnetje en lieve mensen maakten dat het ochtendhumeurtje afwezig bleef. 

Het Henschotermeer is zo prachtig wanneer de zon opkomt. Bos, strandjes, water. De natuur die ontwaakt en het ontbreken van mensen. Totdat wij kwamen. Al zal de natuur het niet zo erg hebben gevonden, dat wij aan het genieten waren van haar en gebruik maakten van deze locatie voor een hele fijne shoot.