Niels & Theona

Oh my. Deze dag had alles. Regen en zon. Schaterlachen en tranen. Brandweerwagen, helicopter en koets. Bier en Gin Tonics. Bloemen en een styling waar je u tegen zegt. Alles zat erin verwerkt, maar het belangrijkste: liefde. Een heleboel liefde. 

 

De dag begon bij Theona thuis. Met gezonde spanning liet ze haar haar en make-up doen. De gezonde spanning vooral voor het weer, omdat de voorspellingen nogal droevig waren. Na een vliegende start, vertrokken we naar  Niels, om ook zijn voorbereidingen vast te leggen.

Terug bij Theona kleedde ze zich in een waanzinnig mooie jurk. En terwijl ze haar schoenen aandeed, werd ze flink verrast door de komst van Niels met een brandweerwagen. Iets wat niet in de tot in de puntjes verzorgde planning van de bruid stond. 

 

De first look, oh, wat was dit lief. Tranen van geluk vloeiden rijkelijk, maar vooral de blikken van Niels en Theona waren goud waard. Wat vind ik dit moment toch heerlijk op een bruiloft! 

 

De shoot vond plaats op Landgoed Roodselaar, waar later de dag ook de ceremonie plaats zou vinden. Tot nu toe: geluk met het weer! Iets wat de gasten niet wisten, was het entree van het bruidspaar. Serieus. Een helicopter. Waanzinnig! Voor het opstijgen van de helicopter vertrokken we richting de Ginkelse Heide.

 

Mooie woorden klonken tijdens de ceremonie. En wat weet Marielle van Tintelend Trouwen de juiste toon te zetten en mensen aan het lachen en huilen te maken! Liefde alom. 

 

Na een fijn gestylde lunch van Make My Day bracht een koets het gezelschap naar de Koepelkerk in Renswoude voor een prachtige kerkdienst. Tot dan zat het geluk mee, want de hemel leek open te breken en regen stortte met bakken tegelijk uit de lucht. Na de dienst leek er echter niks meer aan het handje: het zonnetje brak weer door en een zwoele zomeravond gaf extra touch aan een fijne bruiloft. Een ware gin tonic bar was geopend, gezelligheid alom met muziek van The Piano Bar. En opnieuw had Make My Day een prachtige styling geleverd voor een fijn diner en aansluitend een heerlijk feestje. 

 

Deze dag. Om door een ringetje te halen. Een dag waarop de liefde alleen maar gedeeld werd. Niels & Theona, ik wens jullie alle geluk en liefde in jullie leven samen. Geniet, koester en bemin elkaar. 

Fotografie // Mint & Bloos Fotografie

Locatie // Landgoed Roodselaar Lunteren

MUAH // Chantelle Alyssa Hair & Make Up

Styling // Make My Day

Bloemen // Bloem & Chique

BABS // Tintelend Trouwen 

Muziek // Lace Music, The Piano Bar

Helicopter // Heliflight