Louise

Hi! 

 

Het gezicht achter Mint & Bloos fotografie ben ik: Louise. 29 jaar. Gelukkig in de liefde: met de leukste man, de liefste kindjes en de grappigste hond. Ik ben een tikkeltje impulsief, kan een enorme dromer zijn, ben verliefd op de liefde, dol op bloemen en hou van de wereld ontdekken en zien door andere culturen. 

 

Mijn eerste camera, een digitaal compactcameraatje waarvoor maanden gespaard, opende een totaal nieuwe wereld voor me: het vertellen van verhalen en herinneringen vastleggen die zo altijd gekoesterd kunnen worden. Nu, vele jaren later, vertel ik het liefst de meest bijzondere en intieme verhalen: dat van twee verliefde mensen, van een liefdevol gezin, van een pasgeboren baby. Ik geloof in pure liefde en dat iedereen het waard is om gekoesterd en bemint te worden. Liefde is overal. En deze pure, rauwe en oprechte liefde wil ik vastleggen met mijn fotografie. 

 

Naast mijn werk als fotograaf werk ik ook als verloskundige. Rauwere emoties dan tijdens een bevalling bestaan bijna niet.  En wat vind ik het dan ook een eer om vrouwen, en aanstaande vaders, hierin te mogen begeleiden. Ondertussen ben ik bezig met een masteropleiding om me verder te specialiseren in de gezondheidszorg. Betekent dit dat fotografie on hold staat? Nee hoor! Want dit kindje kan ik echt niet loslaten. Maar het betekent wel dat ik wat beperkter zal zijn qua gaatjes in mijn agenda en dat het soms even puzzelen is voor we samen een datum gevonden hebben ;-)

 

Spreekt mijn fotografie jullie aan? Of zou je graag een shoot willen boeken? Stuur dan zeker een leuk berichtje! Ik kijk uit naar onze ontmoeting en om jullie te leren kennen. 

 

Liefs, 

Louise