Bruiloft Harjen & Naomi

23.05.2019

Wat een heerlijke dag was dit! Twijfel je nog over boerderijbruiloft? Neem dan snel even een kijkje, want Harjen en Naomi hebben een fantastische bruiloft gehad! Aanradertje, hoor! 

 

Ik was een dagje mee als second shooter met topper Marilyn Fotografie. We begonnen de dag bij de bruid. En terwijl haar haar en make-up werd gedaan, vertrokken wij met haar ouders en de jurk naar een prachtige boom in de achtertuin. Deze jurk verdiende namelijk wel even een momentje de aandacht! 

Niet veel later kwam Harjen zijn bruid ophalen en wat een liefde heeft deze jongen voor zijn vrouw! Heerlijk om te zien! Na koffie en gebak vertrokken we naar de heide voor een fijne shoot. Echter vond de shoot zich niet alleen op de heide plaats, maar ook op de boerderij van Harjens ouders. Dit zorgde voor magische plaatjes! 

 

En dan de boerderij van Harjen en Naomi: omgetoverd tot een prachtige trouwlocatie! Na een lunch begon de ceremonie, geleid door de oom van Naomi. Zo bijzonder! Intiem en knus, de mooiste woorden om deze ceromonie te omschrijven, welke plaatsvond in de buitenlucht. Aansluitend de bruidstaart, en wat voor eentje! En wat een lol hadden Harjen en Naomi bij het aansnijden van de taart. Ik hou ervan als een bruidspaar zichtbaar zichzelf is op hun trouwdag en kan genieten van alles. 

 

Later in de middag kwam het echte mannenwerk tevoorschijn: een fantastisch verzorgde barbeque. Hierna eindigde deze fijne dag, vol met heerlijke fotomomentjes, voor mij. 

 

Ik wens jullie alle geluk van de wereld, Harjen & Naomi! 

 

En Marilyn: dank, dank, dank dat ik een dagje met je mee kon!