Bruiloft

Lees dit even eerst...

Helaas zitten er niet meer dan 24 uur in een dag of meer dan 7 dagen in een week, want gebrek aan tijd is een van mijn problemen. Zo werk ik ook nog als verloskundige, ben ik sinds september 2021 begonnen aan een studie binnen de gezondheidszorg en heb ik een heel fijn gezin.  Mijn man vindt het ook wel fijn als ik af en toe een avondje met hem heb, mijn dochtertje is dol op uitstapjes met mij en ook de hond wil nog wel eens een wandelingetje met mij maken. Helaas heb ik daarom moeten besluiten voorlopig geen bruiloften aan te nemen. Zodra ik weer wat meer vrije tijd heb naast al mijn andere ambities, leg ik met alle liefde jullie mooiste dag weer vast. 

 

 

 gefeliciteerd!

 

Jullie gaan trouwen! Nu begint dan ook de zoektocht naar een fotograaf om deze mooie dag vast te leggen. Momenteel neem ik boekingen voor 2021 en 2022 aan. 

 

Ben je benieuwd naar meer informatie en of jullie datum nog beschikbaar is? Of lijkt het jullie leuk om een keer kennis te maken?  Stuur me gerust een mailtje!  Ik stuur jullie graag mijn brochure met meer informatie over bruidsreportages en albums,  en mijn beschikbaarheid.  

 

Vergeet niet om wat over jullie en jullie dag te vertellen! Ik hoor heel graag hoe deze eruit gaat zien. 

 

Wat is inclusief bij het basis pakket?

- 6 uur fotografie

- Minstens 300 bewerkte foto's

- Sneakpreview van 20 foto's (binnen 7 dagen)

- Luxe mini album van 15x15cm

- Inclusief pre-weddingshoot

 

vanaf    €1299,- 

 

Elk pakket is helemaal op maat te maken, precies zoals jullie willen: qua aantal uren dat ik aanwezig ben, een album of juist niet, etc.